Heeft u een vraag?

 

Mocht u het antwoord op uw vraag niet hebben kunnen vinden in de vragensectie van deze site, kunt u deze natuurlijk aan ons stellen.

 

Let wel dat KPN u alleen kan helpen met vragen die betrekking hebben op de dienst die KPN in het BAPI kanaal biedt, zoals de Abonneeregistratie en de Certificaatuitgifte. KPN kan u helaas niet helpen met de implementatie, eventuele technische problemen en ingebruikname van het certificaat in uw specifieke situatie.

 

U bent nog geen KPN BAPI Abonnee, u heeft  vragen mb.t. uw KPN BAPI abonneeaanvraag

Wanneer u vragen heeft over de status van uw abonneeaanvraag voor KPN BAPI verzoeken wij u te communiceren met uw KvK nummer als referentie. Verstuur uw email met in het onderwerp “status abonneeaanvraag, uw KvK nummer” naar servicedesk.sbr@kpn.com.

 

U bent reeds KPN BAPI abonnee, u heeft vragen m.b.t. uw certificaataanvraag

Wanneer u reeds in het bezit bent van een KPN BAPI abonneenummer verzoeken wij u te communiceren met zowel het KvK nummer als uw KPN BAPI abonneenummer als referentie. Verstuur uw email met in het onderwerp “status certificaataanvraag, uw KvK nummer,  uw KPN BAPI abonneenummer” naar servicedesk.sbr@kpn.com.

 

Telefoon:
088 – 661 06 21

Werkdagen: 09:00 – 17:00

Postadres:
KPN Corporate Market B.V.
t.a.v. BAPI-Validatie
Postbus 1082
7301 BH APELDOORN


Vragen over facturatie

Alle vragen met betrekking tot facturen kunt u stellen aan onze helpdesk voor de facturatie. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer:
0111 – 698563

Werkdagen: 08:45 – 16:30

 

Klachten
Klachten kunt u per post, onder vermelding van “Klacht BAPI”, emailadres en uw abonneenummer, zenden naar:

Directiesecretariaat KPN Trusted Services
Ter attentie van A. de Zeeuw, Klacht BAPI
Postbus 2
2700 AA Zoetermeer